goman87

Interested In Linux

Recommended Posts

It worked!!!!!!! BUT, it got stuck at Loading hotplug subsystem :wacko: augh! Any reason why? Or should I try another type of Linux?

Edited by goman87

Share this post


Link to post
Share on other sites

it may be a acpi issue

at the first prompt at boot type this is

linux acpi=off

its right after teh system starts to boot, most people hit enter here to make it boot..

Share this post


Link to post
Share on other sites
it may be a acpi issue

at the first prompt at boot type this is

linux acpi=off

its right after teh system starts to boot, most people hit enter here to make it boot..

I tried that, but it didnt boot the Live CD, it started to install, I noticed because it asked how I wanted to partition. ^_^

Shall I try something different?

Share this post


Link to post
Share on other sites

it may be a acpi issue

at the first prompt at boot type this is

linux acpi=off

its right after teh system starts to boot, most people hit enter here to make it boot..

I tried that, but it didnt boot the Live CD, it started to install, I noticed because it asked how I wanted to partition. ^_^

Shall I try something different?

Are you sure you downloaded the live version, and not an install disk by mistake?

Share this post


Link to post
Share on other sites

from the ubuntu website they will ship you 5 live and 5 install cd's to spread. guess what i'm giving out for christmas next year. lol

good luck, goman.

i'm having issues with mywireless canrd on this laptop.

M

Share this post


Link to post
Share on other sites
from the ubuntu website they will ship you 5 live and 5 install cd's to spread. guess what i'm giving out for christmas next year. lol

good luck, goman.

i'm having issues with mywireless canrd on this laptop.

M

They ship more than 5 of each, or at least they used to, because I ordered like 50 total of them one time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes the minimum to be shipped is 5 which is what i have. I have 3 more of the 5.10 versions available is anyone might be interested in getting one faster. Just pm me with info to send you one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got one small question, didn't think it was worth making a new thread, Keep all the hardcore N00b stuff in one thread ^^ anyways

When i Use this LiveCD, i get all the way till it starts doin Something with Graphics, Then i get an Error Saying

"Failed to start the X server (your graphical interface) its likly hat it is not set up correctly would you like to veiw the x server output to diagnose the problem"

So when i click yes i see alot of "Starting "BLAH" and in the middle "Fatal: Error inserting sonypl. no suck device

So lost -_-

Edited by Naming is hard

Share this post


Link to post
Share on other sites
I got one small question, didn't think it was worth making a new thread, Keep all the hardcore N00b stuff in one thread ^^ anyways

When i Use this LiveCD, i get all the way till it starts doin Something with Graphics, Then i get an Error Saying

"Failed to start the X server (your graphical interface) its likly hat it is not set up correctly would you like to veiw the x server output to diagnose the problem"

So when i click yes i see alot of "Starting "BLAH" and in the middle "Fatal: Error inserting sonypl. no suck device

So lost -_-

need more information ,, system spects? which livecd?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...