Sign in to follow this  
Besttechie

We're Moving Servers!

Recommended Posts

Hey Everyone,

I will be moving the site to a new server in the very near future. The new server is already configured and ready to host the site. The only downtime I expect is 15-30 minutes so I'm not going to post a date / time when this will occur - it will just happen. So if you come to the site and see it's down... it'll be back shortly. :)

New Server Specs:

AMD Athlon 64 X2 5600+

2GB RAM DDR2

2 x 400GB SATA II (RAID 1)

1GB NIC

I will post back here once the move is complete so if you notice any issues please let me or one of the other admins/mods know.

Thank you!

B

Share this post


Link to post
Share on other sites
We are now officially moved. :)

Please let me know if you encounter any issues!

B

Jeff:

That was FAST - no problems here on my end to report ;)

Brian

Share this post


Link to post
Share on other sites
I was getting OFFLINE for the past ~12 hours. But it seems fine now.

That was most likely your DNS servers - it can potentially take up to 48 hours to propagate everywhere. That's why I use (and love) OpenDNS - you can refresh the cache yourself. ;)

B

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was the same as Matt. Couldn't get here all day yesterday. The only thing I encountered was fixing a few posts and Topic Headers in Software Updates section. Had some weird characters to get rid of. Other than that all seems to be fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also had a couple burps with the "we're offline" pages but the last couple times I came here, all was OK. Probably something to do with Charter.....

Thank you, Jeff

Liz

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problem logging etc. but I do have an editing problem. When I edit and repost I have a lot of html coding within the contents of the post. Any reason as to why this is happening?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this