Sponsored By

Sign in to follow this  
iccaros

No Route To Host

Recommended Posts

I am lost

I have a box that I remote into and I am trying to ssh to another to get to a different subnet..

I can ping the box, but when I ssh I get no route to host

PING 192.168.99.15 (192.168.99.15) 56(84) bytes of data.

64 bytes from 192.168.99.15: icmp_seq=1 ttl=64 time=1.32 ms

64 bytes from 192.168.99.15: icmp_seq=2 ttl=64 time=1.30 ms

64 bytes from 192.168.99.15: icmp_seq=3 ttl=64 time=1.32 ms

64 bytes from 192.168.99.15: icmp_seq=4 ttl=64 time=1.32 ms

64 bytes from 192.168.99.15: icmp_seq=5 ttl=64 time=1.28 ms

route

Kernel IP routing table

Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface

192.168.99.0 192.168.99.1 255.255.255.0 UG 0 0 0 eth1

192.168.99.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0 eth1

65.222.174.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0 eth0

169.254.0.0 * 255.255.0.0 U 0 0 0 eth1

default 65.222.174.1 0.0.0.0 UG 0 0 0 eth0

I am lost..

I added the 192.168.99.0 with the .1 GW (.1 is this machine.. there is no router on this subnet)

also iptables is off.

IPTables - State Top

Version: 1.4 Sort: SrcIP s to change sorting

Source Destination Proto State TTL

Share this post


Link to post
Share on other sites

it looks looks like I had a forward rule somewhere for that address which was wrong

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this