Sponsored By

Sign in to follow this  
flashh4

Nod32

Recommended Posts

Howdy, i have been trying to see a pic sent by a member but when i open it all there is a black box saying NOD32, no pic anyone know why i can't see the pic ???

Thanks

Chuck

I know that NOD32 is an antivirus but i don't have it installed !!

Edited by flashh4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hope it works this time and is what you wanted???

FLASH41.gif

Nope this is have never run up aganist b4, gonna do some checking around, you have any other ideas ??

ANYONE ???

Chuck

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you're sending it via PM, you might want to upload it somewhere and then insert the image into the PM, as you are not allowed to upload images via PM.

B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeff. handplane has been sending it to me but i cant get it to open. He even sent it to me at my hotmail account but nothing is there. Could be on his end. He said when he previews the message it opens. When i tried it this morning i got an error that there was no message. Strange.

Just cant figure this out

Thanks

Chuck

OOPs i just reread your post as you are not allowed to upload images via PM.

Thats proably why !!!!

Edited by flashh4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now this is getting strange, i think. I sent myself a PM with links from my photobucket and they all work to let me open a pic !!! S-T-R-A-N-G-E

Share this post


Link to post
Share on other sites

It IS strange! I never have a problem with Handplane's designs that he sent PM

Handplane, try sending that to me and I'll check to see if it works on my end. Won't be online for a few though (taking a carpet cleaning break and diving back in), so it might be a while before I respond

Liz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Howdy blim, thanks for that offer. I was hopeing to hear that he had sent you a link so we coulf figure this out.

I'll wait for him to send it and see whats going on here !

Many thanks

Chuck

Share this post


Link to post
Share on other sites
Howdy blim, thanks for that offer. I was hopeing to hear that he had sent you a link so we coulf figure this out.

I'll wait for him to send it and see whats going on here !

Many thanks

Chuck

Sent the PM to Liz this am.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Howdy blim, thanks for that offer. I was hopeing to hear that he had sent you a link so we coulf figure this out.

I'll wait for him to send it and see whats going on here !

Many thanks

Chuck

Sent the PM to Liz this am.

Got Handplane's PM and it worked just fine on my end......took a tiny bit longer to load than usual, but it's pretty complex and I figured that was the reason why.

I uploaded it to my Photobucket account (OK, Son's!) and sent it to Chuck to see if the "different connection" makes a difference. First time sending someone an image! :thumbsup: Worked when I clicked preview...

Liz

Edited by blim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Howdy blim, can't figure out why it works for you but all i still get is that dam black box .... NOD32 inside.

Anyone know whats up with that i want to see this pic ?? and it does the same in my hotmail account that handplane sent me a pic. Same results as above !!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well i think all flash players working, i have Adobe flash player & never had any trouble with it !!

What type are you useing ??

Thanks

Chuck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, ok i put it in my adobe folder & it opened a black box with flash4 maleware fighter and some protection programs flashing .... is that what its supposed to be ????

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's what it's supposed to be! :thumbsup: At least that's how it is on my end Happy you finally got to see it!

Liz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Liz, still dont know why it wouldnt just open with out putting it into Adobe folder. Very strange.

Its a cool pici better use it after putting all of us thru that ...lol

OK later & thanks again !!

Chuck

Well that didn't work !! All i got was that black box again.

Ok so i do i get it to flash. I loaded it to photobucket but when i posted it just sat there ?????

Edited by flashh4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this