Sponsored By

sceeter32

Members
  • Content Count

    233
  • Joined

  • Last visited

About sceeter32

  • Rank
    Tech Junkie
  • Birthday 01/08/1972

Contact Methods

  • MSN
    shaggybaggy
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    iamcanadianeh1

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Calgary, Alberta. Canada
  • Interests
    Photography, Computers, Music, Site seeing, Biking, Camping, Movies, Games, Linux.

Previous Fields

  • System
    15" Macbook Pro Intel Core i7 2.0GHz 4GB Ram DDR3 OSX Lion 10.7.2 IIntel Core i5 3.40GHz Gigabyte G1 Sniper M3 Mainboard G Skull 16GB DDR3 Ram (Dual) LG DVD Burner Lightscribe 1TB Seagate SATA HDD, 1TB Seagate SATA HDD Sound Blaster Extreme.
  • Operating System
    Mac OSX Lion 10.7.2, Windows 7 Home Premium.
  1. Hello everyone! I have this problem like it say in the topic title. Does anyone know how to fix this? Can't seem to find much in google. Thanks
  2. Hello everyone! I have a Creative Labs Titanium X-FI sound card and every now and the driver find some way to delete or remove them selves from my computer. After many shutdowns, I have to reinstall the drivers to get the sound working again. Does this mean my sound card is failing? This sound card is only a couple years old. Thank for your help!
  3. Hello everyone! Here my problem, I reinstalled window and on completion I get this screen every time I start up my computer. Is there a simple fix to this? Thanks for your help.
  4. sceeter32

    Chrome Problems With FaceBook

    Thanks Pete I'll try that and reply back soon.
  5. sceeter32

    Chrome Problems With FaceBook

    I tried to clear data, cache etc. If I use safari, IE9 Firefox, I have not run into this problem. It seems to only happen in Google Chrome on my Mac and PC's. New feed will open normal when first opening Facebook, but when clicking on Profile the only thing that will show up on the page is the bottom half of the page like shown below. In order to see my Facebook profile I have to "Refresh/Reload" the page all the time. I just think that there is a bug in Chrome, but who knows right. Thank you Bryan
  6. Hello everyone! Just wondering if anyone has ran into this problem as demonstrated in video above. This happens on my Mac and Windows Desktop, but works fine on my Windows Laptop. Is there anyway to fix this problem? I searched on google and tried some ideas but they seem not to work. I uninstall and reinstalled still nothing. Thanks for your help!
  7. Thanks Lefty I'll download a copy and use it for future use and hopefully it works with newer ram. Thank you all for those who help out! Oh boy wow sorry all for the double post lol I thought I click on preview post instead of post lol Didn't realize my post went to second page. Sorry once again ) Bryan
  8. Thanks Lefty I'll download a copy and use it for future use and hopefully it works with newer ram. Thank you all for those who help out! Bryan
  9. Ya the shop found out that the ram was faulty. I forgot to test the ram like you suggested. What's the name of the software used to test ram? I only have the one that come with linux cd. Bryan
  10. Good news! Just picked up my PC today and found out there was something wrong. The ram was faulty, so they replace the ram. My Anti Virus that my ISP provides causes the bad reboots & shutdowns. I bought ESET Nod32 Anti Virus. Computer runs great now. Thanks all Bryan
  11. That's a great idea at least you know what software is the bad guy that screwing up your computer. Ya when I picked up my PC from Memory Express they told me its a software issue and suggest to reinstall Win 7 and install drivers + software one by one like you suggested. Went to reinstall windows and got no further. Win 7 hangs at the blue flowery screen with the mouse arrow. I waited and waited with no luck. I then just took it back to the store and spoke with the manager cause this PC has been there to many time with similar problem. My PC has been through hardware stress tests and the result come out theres nothing wrong with my hardware. To make a story short there gonna fix it right (Cross Fingers) My complains were heard lol. Just weird that I bought all my computer part at this store and built many computers and never had this problem with any computer I had. This one has to be the worst PC build ever. Oh ya I was only running one Anti Virus. Thanks Bryan
  12. I just took back my PC where i bought the parts for the computer build and they did there tests and found all the hardware is working good plus the PS. They figure its a software issue and suggest to reinstall the OS and install the software that I us one at a time, and restart, shutdown after each install. Hope this works. Bryan
  13. Ok I will do as you mentioned and let you know as soon as I can do it. Thanks lefty and others for your time and help, much appreciated Bryan