iccaros

Linux Experts
  • Content Count

    1292
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iccaros

  1. no they are two different brands, Microsoft Mouse Dell Keyboards, but good theory.. Plus its just a USB hub un the keyboard, very few make HID only usb hubs anymore. Its a defective mouse detection system.. I have plugged in now 6 different mice, Ranging from Logictec to Dell, Two Microsoft Mice and even a Mac Mighty Mouse (That was for fun to see what would happen) I have all the WU but I am not sure how it handles drivers.. and this could be something they fixed in 32bit world but ignored in 64bit. Windows 7 Beta has the same issues on this laptop, so maybe its a bad driver for this dell laptop, my old 630 did not have this issue with vista (32)
  2. you would think MS would have fixed this issue.. I mean a Mouse is semi important in windows..
  3. I believe if you hold down the c key while pushing down power it will reset the boot after a bad update and will let the mac boot.
  4. if anyone else has this issue, when you plug in the mouse pick to manually find drive adn pick driver from list, go to mouse and HID compliant mouse.. now each time you change usb ports it may have to redo these steps.. http://www.develop4.net/how-to-fixing-your...oblem-in-vista/
  5. wow vista really sucks. every time I change usb ports with any usb mouse it makes me repeat this... so it must be an issue with Vista and new usb ports as this is a new dell 6500 and 64 bit vista, but 32bit windows 7 is doing the same thing..
  6. no I solved it, its a known issues with Vista (and windows 7), Vista will try to install a usb mouse as a browser mouse, what ever that is instead of a HID mouse.. you have to manually change the device in the device manager to a HID mouse.. Leave it to MS to screw up mouse detection.. stupid windows.. by the way the Mouse brand is Microsoft..
  7. probably the difference between system vnc password and logged in user password I personly like NX much better. you do not even need X running just installed. see no machine's web site http://www.nomachine.com/
  8. OK I have a mouse, two as a matter of fact. if I plug them in with the keyboard, using the usb on the keyboard that is. no issues.. IF I try to just plug in the mouse it keeps saying it can not find the driver for a web browser mouse.. what kind of POS operating system is this.. is sad but I am stuck with this OS for work.. so if any one knows how to fix it please let me know
  9. or let you remove and reinstall.. Oh ya, Windows will not work with out IE, according to the Courts.
  10. these cards are using cell, you can secure all of them even hotspots, by using SSL and others like a VPN. but since the ATT is using a cell technology it is more like a modem and not a network. the network part comes after the carrier and is as unsecured as the rest of the Internet. What is your business use? email should always use a SSL connection to send and receive, if you are not using that for your business then no matter what systems you connect its not secure, so a hot spot is no less secure than almost another connection. the problem with hotspots is that your computer may not be secured and you are exposed to people you do not know who could hack said computer, so in that case you should never use a hotspot for anything. in this case the ATT us more secure.. but not by much hotspots are safe for doing anything as long as your computer is secure and you are using secure connections. if your company i snot using secure connections then you are vulnerable everywhere, if your computer is not secure you should never ever use public networks
  11. which client service are you using?
  12. thats what VM's are good for, making screen shots of the login
  13. normally it should be apache apache if you are blogging you need to control comments. So for each page you make, ensure you set permissions for comments (you go to the bottom and there is a + next to it to expand.. )
  14. then you need to remove the address and use localhost but get back to mysql from a root command line if you type mysql and nothing else does it let you in? if so change your username to root and remove all between the "" for the password by default mysql does not allow network access so root with no password is ok (as long as you locked down file level access in apache, and turned off other communications and moved ssh to another port ) Sorry if we are repeating, but I need to startover to make sure I did not skip anything. also I would give your wordpress DB name a unique name. like mysite. they suggest WP_ and a name, This way if you end up hosting more than one site (using Vhost) you do not have to reconfigure, plus if someone gets into Mysql they have to guess the correct DB. well work on a different user after
  15. it looks looks like I had a forward rule somewhere for that address which was wrong
  16. the server that has mysql is different from the one with wordpress (yes?) if so it could be several issues is iptables blocking the ports (try /etc/init.d/iptables stop ) on both boxes for testing.. see http://www.cyberciti.biz/tips/how-do-i-ena...ase-server.html for more on that sorry it took a while.. I have been out of town.
  17. what is with the Scare Ware pushers.. Its only these side groups selling Virus software for Mac warning about this.. and Tens of thousands, really that many have hacked version of Iworks.. Please.. This is way over rated and been talked about..
  18. I am lost I have a box that I remote into and I am trying to ssh to another to get to a different subnet.. I can ping the box, but when I ssh I get no route to host PING 192.168.99.15 (192.168.99.15) 56(84) bytes of data. 64 bytes from 192.168.99.15: icmp_seq=1 ttl=64 time=1.32 ms 64 bytes from 192.168.99.15: icmp_seq=2 ttl=64 time=1.30 ms 64 bytes from 192.168.99.15: icmp_seq=3 ttl=64 time=1.32 ms 64 bytes from 192.168.99.15: icmp_seq=4 ttl=64 time=1.32 ms 64 bytes from 192.168.99.15: icmp_seq=5 ttl=64 time=1.28 ms route Kernel IP routing table Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface 192.168.99.0 192.168.99.1 255.255.255.0 UG 0 0 0 eth1 192.168.99.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0 eth1 65.222.174.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0 eth0 169.254.0.0 * 255.255.0.0 U 0 0 0 eth1 default 65.222.174.1 0.0.0.0 UG 0 0 0 eth0 I am lost.. I added the 192.168.99.0 with the .1 GW (.1 is this machine.. there is no router on this subnet) also iptables is off. IPTables - State Top Version: 1.4 Sort: SrcIP s to change sorting Source Destination Proto State TTL
  19. its a sticky situation.. I believe The EULA says you can not run Mac OS X on other hardware.. but Fair Use Laws says you bought it and as long as you are not using illegal copies you can do what you want.. so Apple fires back that you do not buy the software but a license to run the software on a Mac. In This case I am pulling for Paystar.. but I believe in freedom. I like Apple, and I understand their point.. they don't want to provide support for other platforms. But its a publisity nightmare as someone will buy a paystar computer and have issues, they will call apple and complain.. Apple will say so what, we don't support that configuration.. then the person will call the local newspaper who will post a story on how crappy apple support is..
  20. almost all pirated software contains Trojans.. This is not new and any one who uses pirated software deserves to get in trouble This is not a OS security problem, the user installed it.. they only way to stop this is to not allow users to install software.. at all.
  21. try root. your webmin probably did not create the user correctly http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/adding-users.html
  22. from the command line make a mysql connection with that username and password, if you have webmin you most likely have ssh access.
  23. it sounds like they created it for free publicity..